woensdag, december 03, 2008

Voedselblogger Laat Alles Zien.


Bloggen is een vorm van exhibitionisme. Ik ga daarin heel ver en liet al eerder mijn binnenste zien.
Ditmaal de overtreffende trap. Mijn gehele torso is met de MRI scanner in beeld gebracht bij de halfjaarlijkse controle. Dit blog heet immers niet voor niets kokenmetkanker. Wat heeft dit nu met voedsel te maken vraagt u terecht, ik houd mij immers dwangmatig aan een gastronomisch thema. Spijsverteringsorganen in beeld!
Alles ok overigens, zolangzamerhand zou het best wel eens kunnen dat ik op miraculeuze wijze overleef. Dat zag er 3 jaar geleden nog wel wat anders uit met een statische kans van tussen de 0% en 5% op overleving. Lees mijn blog en volg mijn wonderdieet zou ik bijna zeggen als ik niet wist dat dit onzin is. Nieuwe behandelingsmethoden en dom geluk is een betere verklaring.
Later meer over de link tussen eten en kanker want het is hoognodig dat ik hierover eens een serieus stukje schrijf.
Voor de oplettende kenners, de vlek die op mijn lever voorbijkomt is een litteken van de RFA behandeling en geen metastase.

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Gefeliciteerd! Het lijkt me ook moeilijk om echt te omarmen, maar hoe dan ook is het natuurlijk heerlijk nieuws.

Anoniem zei

Heel fijn! Gefeliciteerd

Wel onwijs lastig te volgen zo'n mri. Het enige dat ik meende te zien was dat het van boven naar onder door je lijf ging.

Anoniem zei

Klopt, het filmpje gaat van boven naar beneden. Je ziet eerst het hart in het midden en dan al snel links de lever. Daarna komen de darmen in beeld en als ik me niet vergis zijn op het laatste beeld geheel onderaan het torso ook nog wat geslachtskenmerken te zien.

Anoniem zei

Mooi man. Blij dat het bij jou wel goede berichten zijn. Al te vaak van mensen de minder goede berichten te horen gekregen. Het mag ook wel een keer meezitten, nietwaar!

Hopen dat het zo blijft!

Anoniem zei

Ik begin steeds meer te zien. Leuk dit! Nieren, een forse lever (van de cider natuurlijk) en kan het zijn dat je een baarmoeder hebt?

Robert Koopman zei

Fijn om te lezen dat het gewoon erg goed met je gaat!

Ik heb ook een aantal van die MRI opnames.
Gemaakt voor hernia en zenuwaandoeningen, komende woensdag weer eentje laten maken...
Ze kijken dan ook naar andere zaken hoop ik, als er iets niet goed zou zijn krijg je dat dan te horen of niet....