tag:blogger.com,1999:blog-645811826530482693.post8953673975118934868..comments2023-10-17T12:40:13.893+01:00Comments on Kokenmetkanker: Hoog Vuur en Grote Hoeveelheden Geven Meer Smaak?Jurgenhttp://www.blogger.com/profile/06827912483090071886noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-645811826530482693.post-89347090745280024282009-07-12T12:04:09.727+01:002009-07-12T12:04:09.727+01:00Ja! Grote hoeveelheden maken lekkerder eten, klopt...Ja! Grote hoeveelheden maken lekkerder eten, klopt! Overigens ook door de grote hoeveelheid als grote hoeveelheid-aan-een-stuk te maken. Ik ben al weken ieder weekend grote stukken vlees, minstens een kilo of 2, in m'n smoker aan het maken. Dat is ongehoord veel lekkerder dan het als lapjes op de bbq te gooien. Ook in m'n oven krijg ik van grote stukken lekkerder vlees dan gebraden in de pan.<br /><br />Stay big!Wild Vleeschhttps://www.blogger.com/profile/14186610325515287957noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-645811826530482693.post-54179021488944974742009-07-10T16:45:19.049+01:002009-07-10T16:45:19.049+01:00Absoluut mee eens hoog dat vuur voor het beste eff...Absoluut mee eens hoog dat vuur voor het beste effect en smaak!<br /><br />Mijn complimenten voor je blog, fantastisch!!<br />Groette uit Buenos AiresEgo Kornushttps://www.blogger.com/profile/06014554414022530676noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-645811826530482693.post-3329584734447394612009-07-10T07:27:22.908+01:002009-07-10T07:27:22.908+01:00Laat ik nou twee weken geleden iets soortgelijks h...Laat ik nou twee weken geleden iets soortgelijks hebben gehad. Vanuit mijn werk een avond koken en ik ging het vlees doen: 40 entrecotes die even aangebraden moesten worden. Supervuur, bloedjeheet en achter elkaar 3 stukken in de pan. Het ging super en inderdaad allemaal (zoals je noemt) aroma onderin de pan.<br /><br />Wat baal ik dat ik een huis-tuin- en keukenfornuisje heb en al helemaal geen wokbrander(s)!Chrishttp://www.chriskras.nlnoreply@blogger.com