tag:blogger.com,1999:blog-645811826530482693.post7686207688255515229..comments2023-10-17T12:40:13.893+01:00Comments on Kokenmetkanker: Parelhoenfilet met Zongedroogde TomatenJurgenhttp://www.blogger.com/profile/06827912483090071886noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-645811826530482693.post-15238816285272318712010-03-25T21:37:20.005+01:002010-03-25T21:37:20.005+01:00Angelique, dank voor het compliment!
Die octopus ...Angelique, dank voor het compliment!<br /><br />Die octopus lijkt me machovoer. Wel eens geprobeerd?Jurgenhttp://kokenmetkanker.blogspot.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-645811826530482693.post-21862398166840788932010-03-24T22:55:01.203+01:002010-03-24T22:55:01.203+01:00Wat een prachtig blog heb je. Een ware kok in hart...Wat een prachtig blog heb je. Een ware kok in hart en nieren. Eentje die vanuit zijn eigen authenticiteit experimenteert en doorgaans geen kookboek nodig lijkt te hebben? <br /><br />Ik kwam op je blog toen ik via Google zocht naar kimchi, iets dat ik wel vaker eet, zonder eigenlijk te weten wat het gerecht nu daadwerkelijk inhoudt. Daaraan lag ten grondslag dat ik een bekende vroeg naar een Koreaanse delicatesse. Ik was van mening dat dit de octopus was die je - in levende staat - tot je neemt (snel doorslikken anders gaan de zuignappen zich aan je gehemelte hechten - echter het bleek kimchi te zijn. Dat is een gerecht dat ik op frequente basis bij de Koreaan in Rotterdam heb gehaald ;-). Hoop trouwens oprecht dat je fysieke gezondheid optimaal is nu!Angelique N.G. van Houtenhttps://www.blogger.com/profile/05150214527420973538noreply@blogger.com