tag:blogger.com,1999:blog-645811826530482693.post7685991886679479782..comments2023-10-17T12:40:13.893+01:00Comments on Kokenmetkanker: Ovenpeinzingen na het braden van vet varkensvlees.Jurgenhttp://www.blogger.com/profile/06827912483090071886noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-645811826530482693.post-41165007461145059792008-01-02T21:07:00.000+01:002008-01-02T21:07:00.000+01:00Matthijs, bij 70 graden is puur reuzel nog wel vlo...Matthijs, bij 70 graden is puur reuzel nog wel vloeibaar maar van vet aan het vlees betwijfel ik of het goed uitsmelt bij deze temperatuur. Vreemd eigenlijk, misschien toch eens proberen?<BR/><BR/>Sjoerd, bekleden lijkt me erg veel werk en levert een slecht werkende oven op denk ik. Chocoladetaart met reuzelsmaak vind ik ook niks. Schoonmaken of mager vlees eten dus...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-645811826530482693.post-46850046510331553162008-01-02T10:17:00.000+01:002008-01-02T10:17:00.000+01:00He gek, mijn website wordt niet goed doorgelinkt.....He gek, mijn website wordt niet goed doorgelinkt...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-645811826530482693.post-19517510325297356712008-01-02T10:16:00.000+01:002008-01-02T10:16:00.000+01:00Oven bekleden met aluminiumpapier voorkomt wellich...Oven bekleden met aluminiumpapier voorkomt wellicht een hoop poetswerk? Of besluiten dat het juist lékker is dat alle ovengerechten de komende maanden een penetrante varkenslucht meedragen?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-645811826530482693.post-67685922327316639352007-12-31T13:24:00.000+01:002007-12-31T13:24:00.000+01:00Misschien moet je er even een wetenschappelijk koo...Misschien moet je er even een wetenschappelijk kookboek op na slaan, maar mijn ervaring leert dat vet inderdaad niet smelt op 70 graden. Bij een stuk eend is dat nog wel te verhelpen door naderhand de gril er nog even op te zetten, maar zo'n kolossale varkensfricandeau zou best wel eens wat problematisch kunnen zijn.Anonymousnoreply@blogger.com