tag:blogger.com,1999:blog-645811826530482693.post5911270951189168794..comments2023-10-17T12:40:13.893+01:00Comments on Kokenmetkanker: J.W.F. Werumeus Buning: Dichter-Kok.Jurgenhttp://www.blogger.com/profile/06827912483090071886noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-645811826530482693.post-59236111116395975912008-03-24T14:47:00.000+01:002008-03-24T14:47:00.000+01:00Dank maar uiteraard heb ik de culinaire Buning vri...Dank maar uiteraard heb ik de culinaire Buning vrijwel compleet. Ook een zeer fraaie eerste druk van de culinaire tierelantijnen.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-645811826530482693.post-7206174781545808662008-03-24T09:00:00.000+01:002008-03-24T09:00:00.000+01:00Ten overvloede wellicht: via deze website zijn nog...Ten overvloede wellicht: via <A HREF="http://boekwinkeltjes.nl/" REL="nofollow">deze website</A> zijn nog werken van J.W.F. Werumeus Buning te verkrijgen, ook eerste drukken waaronder die van 'Culinaire Tierlantijnen'. <BR/><BR/>M.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-645811826530482693.post-80765199771842508412008-03-19T19:06:00.000+01:002008-03-19T19:06:00.000+01:00Wat zou de impactfactor van Bouillon zijn en telt ...Wat zou de impactfactor van Bouillon zijn en telt het ook mede voor mijn Hirsch index?<BR/>In mijn vakgebied is een if van 4.3 overigens zeker niet iets om trots op te zijn...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-645811826530482693.post-68083535735682480852008-03-19T12:21:00.000+01:002008-03-19T12:21:00.000+01:00gefeliciteerd. Culinaire proza is het mooiste wat ...gefeliciteerd. Culinaire proza is het mooiste wat er is. Ik ben benieuwd. Ook gefeliciteerd met je 4.3 impactfactor, in mijn vakgebied een hele prestatie.Anonymousnoreply@blogger.com