tag:blogger.com,1999:blog-645811826530482693.post5846592171971862970..comments2023-10-17T12:40:13.893+01:00Comments on Kokenmetkanker: Zalmsalade, zo kan het ook.Jurgenhttp://www.blogger.com/profile/06827912483090071886noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-645811826530482693.post-58402632135602397162008-06-07T15:11:00.000+01:002008-06-07T15:11:00.000+01:00Heb sinds een maand een simpele stoomoven. Je kunt...Heb sinds een maand een simpele stoomoven. Je kunt iedere temp tussen 50 en 100 graden instellen. Het apparaat laat stoom in de oven tot de ingestelde temp is bereikt. Volgens mij kan dat bij al die dingen.<BR/>Voordeel is dus dat je op lagere temp kunt garen en je vis niet aan gort kookt.<BR/><BR/>Wil eerst nog wat experimenteren met stukken vlees op lage temp garen en post dan iets over dit speeltje denk ik.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-645811826530482693.post-44292633654483364812008-06-07T12:10:00.000+01:002008-06-07T12:10:00.000+01:00Stoom van 80 graden? Hoe zit dat? Ik ben niet beke...Stoom van 80 graden? Hoe zit dat? Ik ben niet bekend met de werking van een stoomoven, maar dit klinkt wel spannend.Anonymousnoreply@blogger.com