tag:blogger.com,1999:blog-645811826530482693.post2859444692682448912..comments2023-10-17T12:40:13.893+01:00Comments on Kokenmetkanker: LonghaasJurgenhttp://www.blogger.com/profile/06827912483090071886noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-645811826530482693.post-26190571140326186622017-02-13T20:31:40.731+01:002017-02-13T20:31:40.731+01:00Hallo,
Heb ook Longhaas gemaakt. Effe gegrild en...Hallo, <br /><br />Heb ook Longhaas gemaakt. Effe gegrild en vervolgens 10 minuten in de oven. Kerntemperatuur van 55 graden. Maar vond het behoorlijk taai... Lag dat misschien aan de kwaliteit van het vlees? Goghshttps://www.blogger.com/profile/05382252788653903756noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-645811826530482693.post-54135853771454920902017-02-13T20:31:25.884+01:002017-02-13T20:31:25.884+01:00Hallo,
Heb ook Longhaas gemaakt. Effe gegrild en...Hallo, <br /><br />Heb ook Longhaas gemaakt. Effe gegrild en vervolgens 10 minuten in de oven. Kerntemperatuur van 55 graden. Maar vond het behoorlijk taai... Lag dat misschien aan de kwaliteit van het vlees? Goghshttps://www.blogger.com/profile/05382252788653903756noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-645811826530482693.post-14398836834974218162012-03-20T16:31:41.693+01:002012-03-20T16:31:41.693+01:00Hallo,
Leuke post! Ik had in Amerika een "ha...Hallo,<br /><br />Leuke post! Ik had in Amerika een "hanger steak" gegeten op restaurant, zonder te weten wat ik besteld had. Ik stond er van te kijken hoe lekker dit was en kon me niet inbeelden dat ik dit al eerder gegeten had...<br /><br />Terug thuis ben ik beginnen googlen en erachter gekomen dat het over longhaas ging! Voor mij ook een ontdekking!<br /><br />groeten,<br />MietMietnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-645811826530482693.post-49610370767118034752009-11-18T19:17:53.984+01:002009-11-18T19:17:53.984+01:00Probeer eens 1 lepel bloem te vervangen door aarda...Probeer eens 1 lepel bloem te vervangen door aardappelpureepoeder. Dat werkt uitstekend bij gewone saucijzebroodjes.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-645811826530482693.post-44684427606416790932008-02-12T19:22:00.000+01:002008-02-12T19:22:00.000+01:00Staafmixeren met wat extra roomboter misschien? Sa...Staafmixeren met wat extra roomboter misschien? Saucijzenbroodjes zijn vet.<BR/>Maar of het ooit wat wordt met quorn...?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-645811826530482693.post-51594850061237583362008-02-12T13:14:00.000+01:002008-02-12T13:14:00.000+01:00HoiHeeft verder niet veel met je longhaasjes te ma...Hoi<BR/>Heeft verder niet veel met je longhaasjes te maken, maar heb n leuke quest waarbij ik je hulp nodig heb. Ik probeer een recept voor vegetarische saucijzenbroodjes te vinden. Ben al bijna 12 jaar vegetarier, en eigenlijk t enige dat ik echt mis zijn de saucijzenbroodjes. Er is iets met die dingen wat ze zo lekker maakt.<BR/> Heb iets geprobeerd, maar denk dat t geoptimaliseerd kan worden. Wat nu t beste gelukt is: 1 bakje quorn gehakt, 1 ei, 2 eetlepels bloem, 1 eetlepel turkse kebab kruiden (vega), mengeling andere kruiden, beetje ketjap, 6 plakjes roomboter bladerdeeg, makes 6. <BR/>T punt is denk ik dat quorn te weinig glad is van zichzelf, alhoewel t gehakt mengsel wel weer iets te klef is. Misschien t mengsel door een passeerzeef halen en paneermeel gebruiken ipv meel? Weet jij t?Astridhttps://www.blogger.com/profile/08112695195221220213noreply@blogger.com