tag:blogger.com,1999:blog-645811826530482693.post2050371401087395316..comments2023-10-17T12:40:13.893+01:00Comments on Kokenmetkanker: Met Achiote of Annatto Gemarineerde Hamlappen.Jurgenhttp://www.blogger.com/profile/06827912483090071886noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-645811826530482693.post-69829874492082360822010-02-17T10:51:27.118+01:002010-02-17T10:51:27.118+01:00http://www.sciencedirect.com/science?_ob=ArticleUR...http://www.sciencedirect.com/science?_ob=ArticleURL&_udi=B6T6P-4BRSD46-1&_user=10&_coverDate=04%2F30%2F2004&_rdoc=1&_fmt=high&_orig=search&_sort=d&_docanchor=&view=c&_searchStrId=1210056698&_rerunOrigin=google&_acct=C000050221&_version=1&_urlVersion=0&_userid=10&md5=25f220268eb0c498eef70a86824ac682<br /><br />Deze studie vond geen toxische effecten van Annato.Unknownhttps://www.blogger.com/profile/06313912996956138372noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-645811826530482693.post-83442942734344906212008-09-25T18:35:00.000+01:002008-09-25T18:35:00.000+01:00Annatto is kanker verwekende stof en giftig het za...Annatto is kanker verwekende stof en giftig het zat eerst in de margarine om de margarine licht geel tekleuren en op het vat stond toen een doodskop erop, maar nu gaat er carateen E160a in en dat maakt vitamine A aan in je liggaam Annatto zit nu Kaas,soms in Koek geele vla, gespoten appeltje marsepein en heelaas in nog meer produkten.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-645811826530482693.post-47497767954733593852007-09-10T18:48:00.000+01:002007-09-10T18:48:00.000+01:00Zeker, natuurlijke! kleurstof...Er zit wel wat mee...Zeker, natuurlijke! kleurstof...<BR/><BR/>Er zit wel wat meer in deze pasta, ruwe anatto pulp en ook wat ongespecificeerde kruiden, maar als "smaakmaker" raad ik het spul niet aan.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-645811826530482693.post-44103363039758418662007-09-10T14:19:00.000+01:002007-09-10T14:19:00.000+01:00Nou, wellicht niet zozeer bekend, maar je eet het ...Nou, wellicht niet zozeer <I>bekend</I>, maar je eet het best wel vaak: E160b. Zit in allerlei spulletjes.<BR/><BR/>http://en.wikipedia.org/wiki/AnnatoAnonymousnoreply@blogger.com